Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gezinti yapmak

Rüyada gezinti yapmak

Rüyada gezinti yapmak tövbelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gezinti yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Rüyada gezinti yapmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ömrünün de uzun olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada helikopterle gezinti yapmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine yorulur.

Rüyada gezintiye çıkmak elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Rüyada un kurabiyesi yapmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına rivayet eder.

Rüyada gece piknik yapmak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada para yardımı yapmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada telefon hırsızlığı yapmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments