Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyü yapmak

Rüyada büyü yapmak

Rüyada büyü yapmak şifa göreceğine, helal rızık elde edeceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada büyü yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada birine büyü yapmak büyük zararlar getireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşk büyüsü yapmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyü yapmak sorunlarına da çözümler bulacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine büyü yapmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada üzerinde büyü olduğunu görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işarettir.

Rüyada yapılan büyüyü bozmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada büyü yaptırmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada büyülü ev görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments