Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve ceylan görmek

Rüyada aslan ve ceylan görmek

Rüyada aslan ve ceylan görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada aslan ve ceylan gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın, belli konularda iş birliği yapmak ya da bir partnerle ilerlemek pek çok şeyi kolaylaştırabilir.

Rüyada aslan ve ceylan görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceylan kafası görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ceylan görmek pek çok olumlu gelişmelere, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, anne babanın üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde ceylan görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada ceylan eti yemek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ceylana binmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalettir.

Rüyada geyik ve ceylan görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada ceylan yavrusu görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments