Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceylan görmek

Rüyada ceylan görmek

Rüyada ceylan görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, çok sıkıntı çekeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yeni duygular tadacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, yeni mallara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ceylan gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada geyik ve ceylan görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Rüyada aslan ve ceylan görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, daha sonra işlerin açılacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru ceylan görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ceylan eti görmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile ceylan görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceylan yavrusu görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada ceylana binmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan ceylan görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments