Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını araba sürerken görmek

Rüyada arkadaşını araba sürerken görmek

Rüyada arkadaşını araba sürerken görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını araba sürerken gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada arkadaşını araba sürerken görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini araba sürerken görmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada araba süreni görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini araba sürerken görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada araba sürerken uyumak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını araba sürerken görmek yeni siparişler alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada araba sürerken birini ezmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini araba sürerken görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments