Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geri gelmek

Rüyada geri gelmek

Rüyada geri gelmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yükünün hafifleyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada geri gelmek gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Rüyada eve geri gelmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Rüyada kuşun kaçıp geri geldiğini görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün geri geldiğini görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen kişinin geri geldiğini görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Rüyada giden birinin geri geldiğini görmek hasretin biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada geri gelmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin geri geldiğini görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine yorulur.

Rüyada çalınan eşyayı geri almak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments