Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gergedandan kaçmak

Rüyada gergedandan kaçmak

Rüyada gergedandan kaçmak itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gergedandan kaçmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya diyetinizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada gergedandan kaçmak sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hanesine huzurun dolacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gergedana binmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına işaret eder.

Rüyada gergedan boynuzu görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatının hayır getireceğine delalettir.

Rüyada gergedan kesmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada gergedan eti yemek geçim derdinin sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, içinin de rahat edeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada yavru gergedan görmek darda kalacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gergedan öldürmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments