Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru gergedan görmek

Rüyada yavru gergedan görmek

Rüyada yavru gergedan görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına inanılır.

Rüyada yavru gergedan gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada yavru gergedan görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gergedana binmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gergedan boynuzu görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gergedan görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gergedan görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gergedan eti yemek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yükseleceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada gergedan kesmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments