Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gergedan kesmek

Rüyada gergedan kesmek

Rüyada gergedan kesmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, küslükleri gidereceğine tabir olunur.

Rüyada gergedan kesmek gördüyseniz:

  • Başarı kazanmak için kendinizi aşırı yoruyorsunuz.

Rüyada gergedan kesmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinin açılacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada gergedan öldürmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gergedan tarafından kovalanmak sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Rüyada gergedandan kaçmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru gergedan görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada beyaz gergedan görmek variyet sahibi olacağına, şöhretli biri olunacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Rüyada gergedan boynuzu görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına delalet eder.

Rüyada gergedana binmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments