Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplu bir şekilde yemek yemek

Rüyada toplu bir şekilde yemek yemek

Rüyada toplu bir şekilde yemek yemek mutlu olmanın yollarını bulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada toplu bir şekilde yemek yemek gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada toplu bir şekilde yemek yemek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toplu şekilde yemek yemek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada toplu şekilde ağlamak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada toplu şekilde namaz kılmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç şekillendirmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamura şekil vermek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde şekil görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya şekil vermek bir işe soyunacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments