Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berber salonu görmek

Rüyada berber salonu görmek

Rüyada berber salonu görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, engel teşkil edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine tabir olunur.

Rüyada berber salonu gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Rüyada berber salonu görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada berber olduğunu görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek berber görmek feraha ermeye, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek berberinde saç kestirmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada berber görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada berberlik yapmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada berberde sıra beklemek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada kendini berberde görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments