Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini genç güzel görmek

Rüyada kendini genç güzel görmek

Rüyada kendini genç güzel görmek makbul olan mallara kavuşacağına, yüzüne kan geleceğine, maddi sorunlarının artacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çok yıpranacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına işarettir.

Rüyada kendini genç güzel gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Rüyada gençleşmek güzelleşmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç güzel kadın görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel genç kadın görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini genç ve güzel görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada genç ve güzel olmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yüklü siparişler alacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına işaret eder.

Rüyada kendini genç güzel görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada gençleşmek ve güzelleşmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada genç ve güzel kadın görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments