Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini genç ve güzel görmek

Rüyada kendini genç ve güzel görmek

Rüyada kendini genç ve güzel görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Rüyada kendini genç ve güzel gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan veya talepleri artan kişilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada kendini genç ve güzel görmek üzüntülerini bölüşeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini genç güzel görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işarettir.

Rüyada genç ve güzel olmak kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada güzel genç kadın görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, gelişeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Rüyada genç güzel kadın görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, güzellik ve hayır geleceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine işarettir.

Rüyada gençleşmek güzelleşmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada genç ve güzel olduğunu görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada genç ve güzel kadın görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments