Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kızı hamile görmek

Rüyada genç bir kızı hamile görmek

Rüyada genç bir kızı hamile görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, ticaretinin açılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada genç bir kızı hamile gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Rüyada genc kızın hamile olduğunu görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada genç bir kızın hamile olduğunu görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret eder.

Rüyada genç bir kızı hamile görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Rüyada genc kızı hamile görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, sıkıntılarının daha da artacağına yorulur.

Rüyada hamile genç kadın görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, rahatının kaçacağına alamet eder.

Rüyada genç bir kızın nişanlandığını görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada genç bir kızın öldüğünü görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada genç bir kızın elini tutmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments