Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç kadın görmek

Rüyada genç kadın görmek

Rüyada genç kadın görmek itibarını zedeleyeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, üzgün olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada genç kadın gördüyseniz:

  • Yüksek sesle dile getirerek sizi rahatsız eden şeyleri bertaraf edebilirsiniz.

Rüyada genç bir kadın görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine tabir olunur.

Rüyada genç kadın görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının gençleştiğini görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada genç bir kadınla evlenmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kadını öpmek özlem gidereceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına inanılır.

Rüyada güzel genç kadın görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadının gençleştiğini görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada genç kadınla konuşmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments