Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir kadınla evlenmek

Rüyada genç bir kadınla evlenmek

Rüyada genç bir kadınla evlenmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kolay yollardan kazanacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, parasının ve malının çoğalacağına inanılır.

Rüyada genç bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Rüyada genç bir kadınla evlenmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada genç birisiyle evlenmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada genç yaşta evlenmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada genç bir adamla evlenmek sohbetinin bozulacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet eder.

Rüyada kendinden genç biriyle evlenmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, kendisini mutsuz edeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına tabir olunur.

Rüyada genç bir kızla evlenmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Rüyada genç biriyle evlenmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir kızın evlendiğini görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments