Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada genç bir erkekle öpüşmek

Rüyada genç bir erkekle öpüşmek

Rüyada genç bir erkekle öpüşmek işlerinin çok iyi gideceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kazancının günden güne arttıracağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, yaşamın kolaylaşacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya delalet etmektedir.

Rüyada genç bir erkekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada genç bir erkeğin öldüğünü görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yabancı genç erkek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada genç erkekle evlenmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genç erkek öpmek makamının sarsılmayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına inanılır.

Rüyada bir genç erkek görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine delalettir.

Rüyada genç tanıdık erkek görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada genç erkeği öpmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, rızıksız kalacağına yorulur.

Rüyada genç yakışıklı erkekle öpüşmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments