Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiye tutunmak

Rüyada gemiye tutunmak

Rüyada gemiye tutunmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, güzel bir hayatı olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kendini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada gemiye tutunmak gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada gemiye tutunmak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada ağaca tutunmak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kamyona tutunmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya tutunmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada toprağa tutunmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına yorulur.

Rüyada tutunduğunu görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada ipten tutunmak zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments