Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığın açıldığını görmek

Rüyada mezarlığın açıldığını görmek

Rüyada mezarlığın açıldığını görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, girişimlerde bulunacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın açıldığını gördüyseniz:

  • Değişikliğe ihtiyacınız var.

Rüyada mezarlığın açıldığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bol rızık sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar açılmasını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar açıldığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işarettir.

Rüyada yeni açılmış mezar görmek kazancının çok daha fazla olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Rüyada babasının mezarının açıldığını görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada mezarların açıldığını görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar açılması görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Rüyada mezarın açılmasını görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments