Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlikli halini görmek

Rüyada gelinlikli halini görmek

Rüyada gelinlikli halini görmek anne babanın üzüntü duyacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlikli halini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada gelinlikli halini görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi inşaat halinde görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ay hali görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet halini görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada hal hatır sormak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Rüyada sürü halinde kedi görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada yeni inşaat halinde ev görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada inşaat halindeki evi temizlemek kötü günleri arkasında bırakacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments