Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılan gül görmek

Rüyada açılan gül görmek

Rüyada açılan gül görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sermaye kaybedeceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına inanılır.

Rüyada açılan gül gördüyseniz:

  • Bazı misafirlerin gelmesi olasıdır.

Rüyada açılan gül görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada açılmış kırmızı gül görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada açılmış gül görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, manevi olarak da yıpranacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnının açıldığını görmek arkasından gıybet edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Rüyada göğsün açıldığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ellerini açıp dua etmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret eder.

Rüyada başörtüsünün açıldığını görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı kapının açıldığını görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments