Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik tacı görmek

Rüyada gelinlik tacı görmek

Rüyada gelinlik tacı görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, malların çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik tacı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize çeki düzen verebilirsiniz.

Rüyada gelinlik ve taç görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine delalettir.

Rüyada gelinlik tacı görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giyip taç takmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına inanılır.

Rüyada gelinlik tacı takmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek taç takmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın taç taktığını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, kötü durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taç takmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine alamet eder.

Rüyada mavi taç takmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments