Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinini kaybetmek

Rüyada gelinini kaybetmek

Rüyada gelinini kaybetmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, başarı ve zafer kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada gelinini kaybetmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada gelin ayakkabısı kaybetmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin ayakkabısını kaybetmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına rivayet eder.

Rüyada gelinini kaybetmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada gelinlik giymeden gelin olmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yeni insanlarla tanışacağına delalettir.

Rüyada gelin cenazesi görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, sevdiği insana kavuşacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin gelin görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, tartışma yaşayacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşu kızını gelin görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek daha güçlü hale geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments