Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve cenaze görmek

Rüyada gelin ve cenaze görmek

Rüyada gelin ve cenaze görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve cenaze gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gelin ve cenaze görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin cenazesi görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada komşuda cenaze görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada köyde cenaze görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kalbinin küt küt edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, parasız ve işsiz kalacağına, darda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada türk bayrağına sarılı cenaze görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada birden çok cenaze görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments