Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenaze namazını kılmak

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi cenaze namazını kılmak gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Rüyada cenaze namazı kıldırmak istediği projeleri yapamayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tek başına cenaze namazı kılmak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cemaatle cenaze namazı kılmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada cenaze namazını kıldığını görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada cenaze namazı kıldırdığını görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın cenaze namazını kılmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada kadının cenaze namazı kılmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments