Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin saçı yaptırmak

Rüyada gelin saçı yaptırmak

Rüyada gelin saçı yaptırmak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada gelin saçı yaptırmak gördüyseniz:

  • Ekstra gelirler sağlayacak kaynaklar bulunması ilgi alanlarınızı genişletmenize veya yeni girişimlerde bulunmanıza yardım edebilir.

Rüyada gelin saçı görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada uzun saçlı gelin görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada siyah saçlı gelin görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Rüyada gelin saçı yaptırmak çocuklar gibi şen olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin saçı yapmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada gelinin saçını yapmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Rüyada gelin saçı yapıldığını görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, elinin de bollaşacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin saçı yaptığını görmek ancak yılmayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments