Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin odası görmek

Rüyada gelin odası görmek

Rüyada gelin odası görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işarettir.

Rüyada gelin odası gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada gelin odası hazırlamak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin odası görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oda taşımak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada yatak odası değiştirmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük boş oda görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine işarettir.

Rüyada odada havuz görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine tabir olunur.

Rüyada odaya kaka yaptığını görmek güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada çeyiz odası görmek ilişkilerin noktalanacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments