Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin gazını çıkartmak

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hedeflere ulaşamayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gaz çıkardığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gaz çıkardığını görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada birinin gaz çıkardığını görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada başkasının gaz çıkardığını görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gaz çıkaran birini görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kötü günlerinin biteceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sesli gaz çıkardığını görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada bebek gazı çıkarmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments