Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın gazına basmak

Rüyada arabanın gazına basmak

Rüyada arabanın gazına basmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın gazına basmak gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Rüyada arabanın gazına basmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, şaşkın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın frenine basmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına rivayet eder.

Rüyada gaz kokusu duymak geri plana düşeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaz yapmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzur ve kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada bebeğin gazını çıkarmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, işlerin devam edeceğine alamet eder.

Rüyada gaz kaçağı görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada arabaya gaz almak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gaz lambası yakmak çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments