Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firtinaya kapilmak

Rüyada firtinaya kapilmak

Rüyada firtinaya kapilmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, fakir çocukları giydireceğine, doğru yolu bulacağına işarettir.

Rüyada firtinaya kapilmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Rüyada başını kapatmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kabede namaz kılmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ona kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kabeyi yıkık görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet eder.

Rüyada kabeyi aramak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada ışık kapatmak kazancının iki kat artacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine tabir olunur.

Rüyada kabeye koşmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kabeyi dolaşmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabe kapısında dua etmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, belaya ve derde düşeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments