Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fırında sütlaç görmek

Rüyada fırında sütlaç görmek

Rüyada fırında sütlaç görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, kendisini çok yıpratacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Rüyada fırında sütlaç gördüyseniz:

  • Başkalarının engellemeleri veya olumsuz etkileri nedeniyle yavaşlamamalısınız.

Rüyada fırında sütlaç görmek hak yemeyeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, istediklerini elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütlaç yediğini görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada sütlaç pişirmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütlaç tatlısı görmek büyük aksilikler yaşayacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sütlaç vermek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine alamet eder.

Rüyada sütlaç dağıtmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe sütlaç yedirmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yanık sütlaç görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, fikirlerinin çatışacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments