Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlaç yediğini görmek

Rüyada sütlaç yediğini görmek

Rüyada sütlaç yediğini görmek şansın yüzüne güleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sütlaç yediğini gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız şekilde bazı ilişki veya iş birliklerinin farklı şekillerde biraraya gelmesi ya da yollarının kesişmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada bebeğe sütlaç yedirmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Rüyada sütlaç yediğini görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, dünya malının çoğalacağına, çok iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada fırında sütlaç görmek inancının zayıflayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada sütlaç dağıtmak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sütlaç yemek görmek hastalığının düzeleceğine, sorunlarının azalacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sütlaç pişirmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, çalışmalarının artacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada yanık sütlaç görmek büyük bir sorun oluşacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulmaktadır.

Rüyada sütlaç tatlısı görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments