Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlaç tatlısı görmek

Rüyada sütlaç tatlısı görmek

Rüyada sütlaç tatlısı görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sütlaç tatlısı gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Rüyada sütlaç tatlısı görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sütlaç yapmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada sütlaç yapıldığını görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sütlaç dağıtmak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalettir.

Rüyada bebeğe sütlaç yedirmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada birine sütlaç vermek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada sütlaç yediğini görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada sütlaç pişirmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments