Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındık kurdu görmek

Rüyada fındık kurdu görmek

Rüyada fındık kurdu görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, maddi zararın büyük olacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hastalıkların sona ereceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fındık kurdu gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada fındık kurdu görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu fındık görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fındık kurt görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada fındık fidesi görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, yaşama isteğinin artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fındık faresi öldürmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine tabir olunur.

Rüyada fındık kavurmak hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, geriye doğru gideceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma tabir olunur.

Rüyada fındıklı lokum görmek iş yaşantısında hırslanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada fıstık fındık yemek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments