Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla altın görmek

Rüyada fazla altın görmek

Rüyada fazla altın görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çıkmaza gireceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada fazla altın gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada çok fazla altın bilezik görmek kazancının günbegün artacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kazancının helal para olacağına yorulur.

Rüyada fazla altın görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla altın görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla altın bilezik görmek zor günler geçirileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine işarettir.

Rüyada birden fazla çeyrek altın görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla altın yüzük görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada çok fazla altın görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birden fazla tavşan görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments