Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu böcek görmek

Rüyada kabuklu böcek görmek

Rüyada kabuklu böcek görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu böcek gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, fesat kimselerin çıkacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sümüklü böcek kabuğu görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kabuklu böcek görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet eder.

Rüyada deniz kabuğundan kolye görmek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu fasulye görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada portakal kabuğu toplamak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada fıstık kabuğu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kabuk bağlamış yara görmek ekmeğinin verimli olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments