Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi evden atmak

Rüyada fareyi evden atmak

Rüyada fareyi evden atmak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada fareyi evden atmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada fareyi evden atmak eski enerjisini bulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi evden dışarı atmak dikkat çekeceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine işarettir.

Rüyada evden fare atmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare evden atmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalettir.

Rüyada fareyi ateşe atmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına inanılır.

Rüyada fare ölüsü atmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada fareye tekme atmak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareye taş atmak güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, konforunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments