Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye ekmek vermek

Rüyada fareye ekmek vermek

Rüyada fareye ekmek vermek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareye ekmek vermek gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Rüyada ekmek içinde fare görmek markasını duyuracağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Rüyada fareye ekmek vermek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet eder.

Rüyada fare ve ekmek görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğin içinde fare pisliği görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğin içinde fare görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada fare tarafından kovalanmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde fareler görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, gönül kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada fare ısırmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments