Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin saldırdığını görmek

Rüyada farenin saldırdığını görmek

Rüyada farenin saldırdığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işe ve aşa kavuşacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada farenin saldırdığını gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Rüyada fare saldırdığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada farenin saldırdığını görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yeni bir eve sahip olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada farelerin saldırdığını görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, maneviyatının çökeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanın saldırdığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada keçinin saldırdığını görmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kendine saldırdığını görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabaya saldırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, anne baba duasının alınacağına rivayet eder.

Rüyada öküz saldırdığını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments