Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farelerin saldırdığını görmek

Rüyada farelerin saldırdığını görmek

Rüyada farelerin saldırdığını görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada farelerin saldırdığını gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Rüyada farelerin saldırdığını görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada farenin saldırdığını görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada fare saldırdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytana saldırmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yeni insanlarla tanışacağına, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsahın saldırdığını görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada birine köpek saldırdığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horozun saldırdığını görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada koyunun saldırdığını görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments