Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana saldırmak

Rüyada şeytana saldırmak

Rüyada şeytana saldırmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytana saldırmak gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Rüyada şeytana saldırmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine delalettir.

Rüyada şeytanın saldırdığını görmek özel hayatında sessizleşeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalettir.

Rüyada kaplanın saldırdığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada farenin saldırdığını görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, tartışma yaşayacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt saldırmak geri plana düşeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kartalın saldırdığını görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, başına türlü işler geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin saldırdığını görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, koltuğunun da yükseleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments