Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve karınca görmek

Rüyada fare ve karınca görmek

Rüyada fare ve karınca görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, maddi olanaklarının artacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Rüyada fare ve karınca gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada karınca ve fare görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, iş öğreneceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına inanılır.

Rüyada fare ve karınca görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet eder.

Rüyada karınca fare görmek yapılan ahlaksız davranışlara, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada karınca ve kaplumbağa görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Rüyada karnında karınca görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca toplamak rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evde çok karınca görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada evin içinde çok karınca görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, alım gücünde yükselme olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments