Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında karınca görmek

Rüyada karnında karınca görmek

Rüyada karnında karınca görmek her geçen gün daha profesyonel olacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada karnında karınca gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada karnında karınca görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada bedeninde karınca görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işarettir.

Rüyada karınca fare görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işarettir.

Rüyada yatakda karınca görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada karıncalı ağaç görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet eder.

Rüyada karıncaları süpürmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada saçının içinde karınca görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına alamet eder.

Rüyada mutfakta karınca görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments