Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzdan korkmak

Rüyada domuzdan korkmak

Rüyada domuzdan korkmak canının sıkılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada domuzdan korkmak gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada domuzdan korkmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına işarettir.

Rüyada domuza dönüşmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada domuz kestiğini görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, önün açılacağına delalet eder.

Rüyada kovalayan domuz görmek atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada domuz satın almak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, düzenin bozulacağına delalettir.

Rüyada domuz eti tükürmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Rüyada domuz ahırı görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada domuza benzeyen köpek görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments