Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba almak ve sürmek

Rüyada araba almak ve sürmek

Rüyada araba almak ve sürmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada araba almak ve sürmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz herhangi birisinin dikkatini kolaylıkla çekebilirsiniz.

Rüyada karın üstünde araba sürmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bir araba sürmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, başka işler deneyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının arabasına sürmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işarettir.

Rüyada kar üzerinde araba sürmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalettir.

Rüyada mavi araba sürmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, bolluk içine olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yolda araba sürmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalettir.

Rüyada güzel bir araba sürmek zaferler kazanacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güzel araba sürmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments