Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bir araba sürmek

Rüyada beyaz bir araba sürmek

Rüyada beyaz bir araba sürmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz bir araba sürmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada beyaz arabaya sürmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine yorulur.

Rüyada beyaz lüks araba sürmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Rüyada beyaz bir araba sürmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Rüyada beyaz renkli araba sürmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada acemice araba sürmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronun arabasını sürmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli araba sürmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ters araba sürmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments