Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ölüleri görmek

Rüyada fare ölüleri görmek

Rüyada fare ölüleri görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, birikim yapılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, içine fesat düşeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ölüleri gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada fare ölüsü atmak iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, güzel günlere kavuşacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına işarettir.

Rüyada ölü bir fare görmek derde ve kedere düşeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına yorulur.

Rüyada fare ölüsü yemek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada ölü fareden korkmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü fareyi atmak yeni bir işe geçiş yapılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü büyük fare görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Rüyada ölü fare yemek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada ölü farenin canlandığını görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments