Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü bir fare görmek

Rüyada ölü bir fare görmek

Rüyada ölü bir fare görmek fakirlik yaşayacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına yorulur.

Rüyada ölü bir fare gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu düzenlemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz fare ölüsü görmek arkasından gıybet edeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü büyük fare görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, büyük başarılara imza atacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü siyah fare görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kötü sözler duyacağına işaret eder.

Rüyada ölü fare toplamak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ölüsüne basmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada ölü fareden korkmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına delalet eder.

Rüyada ölü fare görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments