Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü fare yemek

Rüyada ölü fare yemek

Rüyada ölü fare yemek duyduğu endişenin iki kat artacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü fare yemek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Rüyada fare ölüsü yemek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ölü fare yemek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü ölü fare görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret eder.

Rüyada ölü fareye basmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işarettir.

Rüyada ölü fareyi eline almak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare ölüsüne basmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz fare ölüsü görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare ölüsü toplamak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments