Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kurtarmak

Rüyada fare kurtarmak

Rüyada fare kurtarmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, makamını garantileyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Rüyada fare kurtarmak gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Rüyada fareyi kurtarmak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada fare kurtarmak sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, yeni mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin hayatını kurtardığını görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, bilakis malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı kurtarmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu kurtarmak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, insanlara öncülük edeceğine inanılır.

Rüyada kediyi kurtarmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin hayatını kurtarmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, huzurunun artacağına, eşyaların yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada polisi kurtarmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments